Ik heb veel ervaring vanwege het feit dat mijn vader een diploma in de psychologie heeft. Ik ben geboren en getogen in Nederland. De reden dat ik hier heb geblogd is dat ik geloof dat het u kan helpen in uw zoektocht naar een highlighter voor een nieuw gezicht of voor een stichting schaduw die u nodig hebt. Ik heb veel goede recensies en informatie op het internet gevonden, maar geen duidelijke gidsen of gidsen over hoe te gaan over het. De blog is ook een verzameling van links die ik heb gevonden om van belang te zijn, maar ik heb niet altijd updaten. Deze blog wordt nog dagelijks bijgewerkt, maar alleen als ik nieuwe items die ik denk dat je zult genieten. Alle producten zijn handgemaakt en zijn in mijn persoonlijke collectie (degene die ik heb op mijn eigen, maar als ik ze niet hebben, maak ik ze).

In 2019 werd ik geïnterviewd door mijn vriendin Anne, en hier ben ik nu.

Mijn eerste baan van de universiteit was in een schoonheidssalon, waar ik werkte een beetje onder de paraplu van een werkelijke schoonheidssalon, maar de belangrijkste functie was om een aantal mooie highlighters te maken, zoals die hieronder afgebeeld. Ik heb de highlighters zelf thuis gemaakt, en ik raad het je aan als je je eigen highlighters op een leuke en creatieve manier wilt maken. Maar er is meer, je moet deze korte video bekijken, of beter nog, je ook mijn interview lezen met een mooie vrouw die een schoonheidsconsulent is, en ze zei dat haar klanten ook houden van de highlighters die ik maak! Voor mij is het een plezier om mijn werk te doen in een gemeenschap waar ik van hou en waarmee ik me verbonden kan voelen. Ik hoop altijd mijn lezers te kunnen bieden wat ik doe, op een manier die ze zelf kunnen maken en waar ze van houden.

Ik ben geboren in 1993 en ben opgegroeid in een klein stadje in de buurt van Antwerpen. Ik heb een achtergrond in reclame en kunstgeschiedenis en ik heb gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Mijn carrière als kunstenaar is in twee delen verdeeld: eerst als schilder en daarna als illustrator. Ik heb altijd al een interesse in make-up en mode, maar mijn passie op dit gebied is altijd mijn eigen werk. Ik heb een handvol originele stukken gepubliceerd, die vooral te maken hebben met het innerlijke leven van een model en ook te zien zijn geweest in tijdschriften- en krantenkunstbeurzen.

Ik ben altijd op zoek naar meer nieuwe manieren om mijn foto's weer te geven en ze er interessanter en interessanter uit te laten zien, en ik wil altijd mijn werk delen. Ik denk dat ik een zeer goede stylist en illustrator. Ik heb hier en daar een paar solotentoonstellingen gedaan, maar ik hou er niet van om al het werk onder één dak te houden. Ik publiceer graag het originele werk op het web, zodat mijn klanten er ook achter kunnen komen en misschien mijn werk kunnen kopen voor hun eigen collecties, of voor hun eigen persoonlijke projecten.

Op social media vind je me op Twitter, Instagram of Facebook en je me ook vinden op Snapchat en Google . Ik heb ook een blog hier dat u controleren.

En nu, in willekeurige volgorde ...

Ik had een droom, en die droom is niet alleen een mooie droom, maar het dient ook een dubbel doel: In de eerste plaats is het een droom om een positievere kant van dit leven te zien (tenminste degene die ik heb) en om eindelijk uit te vinden of ik droomde de juiste manier in de eerste plaats. Het is een droom waarvan ik hoop dat het op een dag werkelijkheid zal worden. Het tweede doel is om meer te leren over de wereld van Highlighters, zodat ik op een dag in staat zal zijn om te zien en waarderen hoe mooi de Highlighter wereld is.